ΔΙΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ

 40%

Το τσίπουρο ΕΝΤΕΚΑ χωρίς γλυκάνισο πίνεται όλες τις ώρες και ως ποτό σκέτο με πάγο ή με προσθήκη χυμού ή αναψυκτικού , σκέτο συνοδεύει υπέροχα όλους τους μεζέδες αφήνοντας τα αρώματα της ελληνικής γης και μια γλυκιά επίγευση , αυτή των σταφυλιών, για να σε ταξιδέψει μαγικά. (Διατίθεται σε φιάλες των 50ml-200ml-700ml)

ΔΙΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ

ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ

 42%

Το τσίπουρο ΕΝΤΕΚΑ με γλυκάνισο πίνεται όλες τις ώρες, και συνοδεύει υπέροχα παραδοσιακούς μεζέδες και θαλασσινά πιάτα αφήνοντας μια γλυκιά επίγευση , αυτή του γλυκάνισου, ξεκινώντας ένα μαγικό ταξίδι παράδοσης και γεύσης ελληνικής γης..(Διατίθεται σε φιάλες των 50ml-200ml-700ml)

ΔΙΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ

ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 40%

Το τσίπουρο ΕΝΤΕΚΑ χωρίς γλυκάνισο με κρόκο Κοζάνης (κατά την Ελληνική ονομασία), Safran (κατά την παγκόσμια ονομασία), πίνεται όλες τις ώρες και ως ποτό σκέτο με πάγο ή ως απεριτίφ, συνοδεύει υπέροχα όλους τους μεζέδες έχοντας τα αρώματα του Κρόκου Κοζάνης (το χρυσάφι της Ελληνικής γης). Το ΕΝΤΕΚΑ distillery είναι ο μοναδικός και αποκλειστικός συνεργάτης του αναγκαστικού συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Νομού Κοζάνης. (Διατίθεται σε φιάλες των 50ml-200ml-700ml)

Συσκευασία Δώρου 200ml

Το τσίπουρο ΕΝΤΕΚΑ σε συσκευασία δώρου 200ml με την τέχνη και την γνώση του ΕΝΤΕΚΑ DISTILLERY έχουμε δημιουργήσει μία εξαιρετική συσκευασία δώρου με ένα μπουκάλι των 200ml της επιλογή σας (με ή χωρίς γλυκάνισο ή με κρόκο Κοζάνης), η οποία περιέχει δύο (2) χειροποίητα σφηνάκια(μικρά ποτήρια) με την επωνυμία της εταιρείας μας. Είναι ένα έξυπνο επιχειρηματικό δώρο ,ή ακόμη και για ένα φιλικό δώρο, με το περιεχόμενο του να φέρνει πιο κοντά τις ανθρώπινες σχέσεις και τους ανθρώπους.