Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2015 με τον διακριτικό τίτλο ENTEKA distillery από τον Κοκκαλιάρη Γιάννη , στην Νέα Νικόπολη Κοζάνης.

Είναι η πρώτη αποσταγματοποιία-ποτοποιία στον Νομό Κοζάνης που υπάρχει σήμερα.
Έχει ενταχτεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα LEADER την ίδια χρονιά με επιτυχία.
Είναι μία σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα µε την τρέχουσα κατάσταση και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου και της μεταποίησης. Προσφέρει σε επιχειρήσεις πρωτοποριακές ολοκληρωμένες λύσεις στον κλάδο των ποτών, τις οποίες, μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της που διαθέτει δεξιότητες και τεχνογνωσία.
Η επιχείρηση µε μοναδικό σκοπό να αναδείξει τα τοπικά αρώματα της περιοχής έχει καταφέρει να τα κλείσει σε ένα μπουκάλι, δείχνοντας την ιδιαιτερότητα της περιοχής, στηρίζει μία νέα επαγγελματική αντίληψη που ενώνει δημιουργικά τους πελάτες ,τους αμπελοκαλλιεργητές και τα οινοποιία του τόπου μας.
Η εταιρεία μας ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο το 2016 στοχεύοντας αποκλειστικά στο τομέα των ποτών βάζοντας υψηλούς στόχους και με μοναδική βλέψη και σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών ,κατάφερε με ανοδική πορεία σε λίγα χρόνια να εδραιωθεί στο χώρο των ποτών.
Η εταιρεία μας εγγυάται αμεσότητα με τους πελάτες της , ταχύτητα στις συναλλαγές, με διαρκή αναβάθμιση σε όλους τους τομείς του αντικειμένου της , χωρίς καμία έκπτωση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.
Τέλος το ENTEKA distillery κατέχει πιστοποίηση ISO 9001:2008 & ISO 22000:2005.

 Επικοινωνήστε μαζί μας

+(30)24610 26868

Email