Το απόσταγμα σταφυλιού ΕΝΤΕΚΑ , είναι το αυθεντικό ελληνικό απόσταγμα από σταφύλι, εξευγενίζεται μέσα από την τέχνη και την γνώση του ΕΝΤΕΚΑ DISTILLERY, σε μία εποχή που εμείς οι άνθρωποι κατανοούμε πλέον, το καλό απ’ το καλύτερο, έρχεται αυτό το μοναδικό απόσταγμα από ολόκληρη τη ρώγα του σταφυλιού να μαγέψει κυριολεκτικά την παγκόσμια αγορά και να το δώσει την θέση που αξίζει.

ΔΙΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ

 40%

Το τσίπουρο ΕΝΤΕΚΑ χωρίς γλυκάνισο πίνεται όλες τις ώρες και ως ποτό σκέτο με πάγο ή με προσθήκη χυμού ή αναψυκτικού , σκέτο συνοδεύει υπέροχα όλους τους μεζέδες αφήνοντας τα αρώματα της ελληνικής γης και μια γλυκιά επίγευση , αυτή των σταφυλιών, για να σε ταξιδέψει μαγικά.

ΔΙΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ

ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ

 42%

Το τσίπουρο ΕΝΤΕΚΑ με γλυκάνισο πίνεται όλες τις ώρες, και συνοδεύει υπέροχα παραδοσιακούς μεζέδες και θαλασσινά πιάτα αφήνοντας μια γλυκιά επίγευση , αυτή του γλυκάνισου, ξεκινώντας ένα μαγικό ταξίδι παράδοσης και γεύσης ελληνικής γης..

ΔΙΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ

ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 40%

Το τσίπουρο ΕΝΤΕΚΑ χωρίς γλυκάνισο με κρόκο Κοζάνης (κατά την Ελληνική ονομασία), Safran (κατά την παγκόσμια ονομασία), πίνεται όλες τις ώρες και ως ποτό σκέτο με πάγο ή ως απεριτίφ, συνοδεύει υπέροχα όλους τους μεζέδες έχοντας τα αρώματα του Κρόκου Κοζάνης (το χρυσάφι της Ελληνικής γης). Το ΕΝΤΕΚΑ distillery είναι ο μοναδικός και αποκλειστικός συνεργάτης του αναγκαστικού συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Νομού Κοζάνης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Μάθετε εύκολα τα νέα μας.